Centrale verwarming

CV installatie en onderhoud

Een goede verwarming van uw huis is essentieel. Installatiebedrijf MvL levert, plaatst, vervangt en onderhoud cv-ketels, geisers en boilers, zonneboilersystemen en warmtepompen van diverse merken. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw ketel. Uitbreiding van uw cv-ketel met een zonneboiler of warmtepompinstallatie bespaart u veel gas. Wij informeren u graag hierover.

Vaillant V team dealer

Wij zijn Vaillant Vteam dealer.
Dat betekent dat wij u standaard 5 jaar fabrieksgarantie kunnen geven op een Vaillant. Eco Tec pro en Eco Tec plus cv-ketel, in plaats van de gebruikelijke 2 jaar. Natuurlijk kunnen wij ook andere merken cv-ketels leveren en onderhouden.

 

Luchtverwarming

Is de ketel van uw (Brink) luchtverwarmingssysteem aan vervanging toe dan hebben wij een energiezuinig en goedkoper alternatief. Wij informeren u graag hierover.

Veiliger met OK CV, voorkom ongelukken

Wekelijks veroorzaken moderne cv-ketels in Nederland gemiddeld twee gevallen van koolmonoxidevergiftiging. Koolmonoxide is een reukloos, dodelijk gas. Kies voor veiligheid. Kies voor een onderhoudsmonteur met een gedegen opleiding die werkt volgens een transparant stappenplan. vaak staat uw cv ketel nog gewoon op fabrieksinstelling, waardoor uw geld onnodig de schoorsteen uitvliegt. Als Energie Service Specialist van OK CV stellen wij uw ketel zo zuinig mogelijk af en wijzen u op de mogelijkheden voor energiebesparing.

ik help u graag
aan een oplossing

Marcel van Leeuwen
Installateur

Stel hier uw vraag en dan neem ik contact met u op

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.